Kaous och lite sol.

Det är helt sjukt. Snart har vi varit här i två veckor. Tiden går sjukt fort, även fast det känns som att den står helt stilla ibland. Vädret är som en typisk svensk sommar. Molnigt och helt okej varmt. Det är faktiskt skönt, även fast jag hoppas på att lyckas bli lite brun innan vi kommer hem.

Vilja är inne i sin värsta trotsperiod hittills. Det är riktigt påfrestande att vara ensam här med henne just nu. I morse när Jonas skulle gå till jobbet rann bägare över och han fick trösta mig en lång stund innan han kunde gå. Det blir bara för mycket ibland. Han har fullt upp och jobbar långa dagar. Vilja lyssnar inte, bråkar och härjar mest hela tiden om jag inte bär på henne. Min rygg är totalt paj. En nyinköpt ergobaby ska förhoppningsvis avlösa lite när hon vägrar sitta still i vagnen.
Det har alltså varit några dåliga dagar i rad nu, men det är inget som vi inte kan ändra på. :) Jonas lyckades ta en liten paus idag och tog med sig Vilja till lekparken så att jag kunde få en liten paus. En paus jag hade tänkt använda till att läsa min bok, men det blev lägenhetsjagande i stället. Vi måste ha större. Det funkar inte med en tvåa. Så vet ni någon som bor i vårt område (Liljeholmen/Västra södermalm) som bor i en fyra och vill bo i en tvåa, så kan ni ju hojta till....

Annars så har vi det rätt så bra. Vilja älskar att shoppa mer än vad hon älskar att vara i lekparken. (Om det inte är hundar i parken)
Hon springer runt bland hyllorna och drar i både leksaker och kläder. Jag vill köpa allt hon pekar på. Som tur är har vi lärt oss att hon älskar typ allt i tio sekunder och är sedan redo att byta till något annat :)

Nu så, tillbaka till lägenhetsletandet.

På återseende. Puss